Laat je onderdompelen in de wereld van Hop Up.

Ben je helemaal weg van de Hop Up speelfilosofie, en wil je graag ontdekken hoe onze Playgrounds jouw organisatie verrijken? Dan wordt het dringend tijd om elkaar te ontmoeten. Maak vrijblijvend kennis met het materiaal tijdens een Playdate. Duik je liever dieper in de materie en kom je graag alles te weten over het belang van vrij spel en de ruimte als derde pedagoog? In onze workshops en trainingen geven we jouw en je team sterke pedagogische tools in handen.

Playdate

Wil je ontdekken of Hop Up iets voor jou is? Een Playdate is de ideale manier om onze Playgrounds beter te leren kennen. Wij komen naar je toe en nemen samen de tijd om de Hop Up Playground te verkennen. Je maakt van dichtbij kennis met het speelconcept en het materiaal.

  • Voor iedereen die wil kennismaken met het speelconcept en de materialen van Hop Up.
  • Een Hop Up Playdate is gratis
Meer weten?
Playdates

Trainingsaanbod

Bij Hop Up kan je een ruim assortiment aan workshops en opleidingen volgen. Of je nu pedagogisch medewerker bent, leerkracht of kinderen begeleidt in hun vrije tijd, er is voor ieder wat wils. Elke vorming wordt interactief aangepakt: Speel- en doe-opdrachten, inspirerende praktijkvoorbeelden, visievorming en reflectie wisselen elkaar af.

 

Maak je keuze uit:

start to hop up

 

maak ruimte

     

jouw klas

     
Boek een workshop
start to hop up

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.