Inspiratie

Zeepbellen en speelbubbels: Corona-veilig spelen met Hop Up

We lachen de zomer tegemoet, want er mag weer gespeeld worden!
De zomer zal er iets anders uitzien dan we gewend zijn. Met minder uitstappen en activiteiten. Met meer handgel en dettol dan ons lief is. Met een inschrijfsysteem (ooh jee!) en bubbels, heel veel bubbels. Maar spelen zullen we!
Dus haal je Hop Up Playground van stal voor een zomerlang creatief bouwen en heerlijk vrij ravotten! 

Met deze tips houd je het Corona-veilig!

 

Bubbel erop los!

Contactbubbels, speelbubbels, opvangbubbels, … we bubbelen er op los sinds Covid-19 haar intrede deed. Voor het creëren van al die extra bubbels zijn we vaak genoodzaakt om gebruik te maken van extra ruimtes die speeluitdaging missen. Gelukkig weten onze Hop Up Playgrounds daar wel raad mee. Ze werden speciaal ontworpen om een saaie, kale ruimte in een mum van tijd speelklaar te maken. Hop Up opstellen, opruimen en verplaatsen is echt een fluitje van een cent. Kijk maar mee:

Onze Playgrounds kan je trouwens gemakkelijk opsplitsen en verdelen over 2 of 3 groepen kinderen! Met 97 verschillende speelmaterialen in Playground 10 en maar liefst 145 onderdelen in Playground 15, is het spelen in kleinere bubbels zo gepiept. Zowel binnen als buiten (in het gras). 

Elke dag Laundry Day!

Met Corona in het land, lijkt het wel elke dag Laundry Day. Gelukkig kan je alle onderdelen van Hop Up gemakkelijk en snel reinigen. Met de hand of in de wasmachine, we delen graag onze tips:

 

 

Speel buiten als het kan!

Onze Hoppers zijn weersbestendig en kunnen buiten gebruikt worden. Ruwe ondergronden zijn geen goed idee, maar gras is super OK!

Dus laat maar komen, dat gevecht met waterbommen en -pistolen!! Maar eerst forten bouwen natuurlijk. En loopgraven. Of wat te denken van een heus camouflagekamp?

Hop Up buiten spelen

 

 

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.