Activiteiten

Playdate 6 juni: Samenwerken en ruimte delen op kindermaat.

'Samenwerken en ruimte delen op kindermaat’, de Hop Up Playgrounds zijn speciaal ontwikkeld met dat doel voor ogen. En maar goed ook. Multifunctioneel en efficiënt gebruik van ruimte en infrastructuur staat steeds meer voorop.  Heel wat organisaties, steden en gemeenten namen de voorbije jaren reeds het voortouw.  Luister mee naar de verhalen van Kikoen vzw en van de Regie Kinderopvang stad Antwerpen en ontdek hoe zij werk maken van kwaliteitsvolle schoolopvang. Huis van het Kind stad Antwerpen licht toe hoe zij stadsbreed spel- en ontmoetingsmomenten organiseren voor kinderen en ouders. Hop Up is één van de sleutelingrediënten die de klus helpt klaren.

En uiteraard nemen we op deze Playdate ook een speelse duik in de Hop Up Playground: samenwerken en ruimte delen, het wordt letterlijk kinderspel! 

Hop Up PLAYDATES zijn de ideale manier om Hop Up (beter) te leren kennen. Elke editie richten we de schijnwerpers op een specifiek element uit de Hop Up - filosofie en krijg je de kans om de Hop Up Playground aan de lijve te ervaren.

  • Voor iedereen die zich wil laten inspireren door de Hop Up -speelfilosofie.
  • Donderdag 6 juni 2019 van 13:30u tot 16:00u in Huis van het Kind Borgerhout
  • Deelname is gratis en kan door je HIER in te schrijven.

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.