Nieuws

Organiseer flexibele opvangbubbels snel en eenvoudig met Hop Up.

Waar kunnen ouders straks met hun kinderen naartoe als de school voor hen nog niet opent en ze zelf wel weer aan de slag moeten?  Hoe moet de noodopvang verder evolueren nu scholen meer dan de handen vol hebben met het terug opstarten van de onderwijsactiviteit en almaar meer mensen aan het werk zullen moeten gaan? “Het is onze grootste bezorgdheid”, aldus minister Weyts in Terzake (28/4/2020).

Steden en gemeenten worden verzocht om bij te springen in het organiseren van opvang zodat scholen zich op hun kerntaak kunnen toeleggen. De lokale sporthal, het Cultureel Centrum, de bibliotheek of een andere polyvalente ruimte dient omgevormd te worden tot extra opvangruimte zodat kleine groepen kinderen in zogenaamde ‘bubbels’ opgevangen kunnen worden. 

Maar hoe doe je dat, een grote, lege ruimte snel en eenvoudig speelklaar maken? De Hop Up Playgrounds werden speciaal met dat doel ontwikkeld! In no time tover je met Hop Up een polyvalente ruimte om tot een rijke en uitdagende speelomgeving. Kijk hier wat er dan gebeurt.

Creatief spelen, actief bewegen of rustig chillen, Hop Up heeft het allemaal in zich. Elke Hop Up Playground is compact op te bergen en makkelijk te verplaatsen dankzij de bijgeleverde trolley. Ontdek hier hoe dat gaat. 

 

Hop Up, nu tijdelijk extra voordelig!

Hop Up sprong eerder al bij in de Coronacrisis door 4 Playgrounds gratis uit te lenen. Een aanbod waar gretig en dankbaar gebruik van gemaakt werd om de noodopvang op school te ondersteunen. Nu komen we organisaties tegemoet die duurzaam gebruik willen maken van Hop Up om bijkomende opvangplaatsen te creëren.  

Tot eind juni 2020 bieden we Hop Up extra voordelig aan. We breiden elke Playground nu tijdelijk uit met 2 extra Click’in Domes.  Uitdagend speelmateriaal dat aanzet tot nog meer veelzijdig en verbeeldingsrijk spelen! We leveren express binnen de week* en dat helemaal gratis. 

 

                                               *Zolang de voorraad strekt. 

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.