Nieuws

Noodopvang tijdens Corona, Hop Up hielp een handje.

Wat een voorjaar! Scholen dicht en allemaal in ons kot. Maar de opvang bleef open en wrong zich in 1.000 bochten om dat te doen. Goochelen was het met contactbubbels, mondmaskers, handgel en regelgeving die om de haverklap veranderde. In deze uitdagende periode stelden we 14 weken lang onze Hop Up Playgrounds gratis ter beschikking van de noodopvang. Van Ardooie tot Zomergem, van Sint-Truiden tot Poperinge, maar liefst 21 scholen, IBO’s en een CKG konden met Hop Up aan de slag.  

Gelukkig evolueren we weer stilaan naar meer normaal.

En dat betekent dat we vanaf 24 augustus opnieuw Playdates organiseren. Wil je ontdekken of Hop Up iets voor jou is? Een Playdate is de ideale manier om onze Playgrounds beter te leren kennen. Wij komen  naar je toe en  nemen samen de tijd om de  Hop Up Playground te verkennen. Je maakt van dichtbij kennis met het speelconcept en het materiaal. Ook een speelmoment met de kinderen ontbreekt niet tijdens een Hop Up Playdate.

Reserveer een plaatsje in onze agenda via   info@hopup.be.

 

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.